
2024 წლის სექტემბერში თბილისში 3 545 საცხოვრებელი ბინა გაიყიდა, რაც გასული წლის იმავე თვესთან შედარებით, 12%-იან ზრდაზე მიანიშნებს. მონაცემებს „ქოლიერსი“ აქვეყნებს.

15 ოქტომბერს, 17:00 საათზე, სასტუმრო ROOMS-ის საკონფერენციო სივრცეში სტარტს აიღებს Impact Hub Tbilisi-ის სტარტაპ აქსელერატორი, რომელიც მიზნად ისახავს ადგილობრივი ტექნოლოგიური სტარტაპების განვითარებას და მათთვის ინვესტიციის მოზიდვის შესაძლებლობის გაზრდას.

დიდი ბრიტანეთის ბაზარზე ქართული ღვინის ცნობადობისა და ექსპორტის გაზრდის ხელშეწყობის მიზნით, ღვინის ეროვნული სააგენტოს მხარდაჭერით და სააგენტოს კონტრაქტორი კომპანიის Swirl Wine Group ორგანიზებით, ღვინის პროფესიონალების 13-კაციანი ჯგუფი საქართველოში იმყოფებოდა.

პოლონეთის ბაზარზე ქართული ღვინის ექსპორტის ზრდის ხელშეწყობის მიზნით, ღვინის ეროვნული სააგენტოს და სააგენტოს კონტრაქტორი მარკეტინგული კომპანიის People PR ორგანიზებით, საქართველოში პოლონელი ღვინის პროფესიონალების ტური ჩატარდა.

კომპანია „ქართული მილი” 2015 წელს, საქართველოს ინფრასტრუქტურის მოდერნიზაციის იდეეით, მნიშვნელოვანი ქართული ინვესტიციის შედეგად დაარსდა, რომლის მთავარი მიზანი საკანალიზაციო და სარწყავი სისტემებისთვის HDPE (მაღალი სიმკვრივის პოლიეთილენის) ორკედლიანი გოფრირებული მილების წარმოება იყო.

11 ოქტომბერი, 2024 - სელფი მობაილი, ქართული მობილური ოპერატორი რომელიც საქართველოში 1,3 მლნ. აბონენტს ემსახურება, განაგრძობს მომსახურების გაუმჯობესებას.

ადამიანთა ცხოვრების გასამარტივებლად თიბისიმ არაერთი ტექნოლოგიური პროდუქტი დანერგა, რომელთა გამოყენებაც ადვილია, ზოგავს დროს და რესურსებს და ბიზნესების ეფექტურ საქმიანობას უწყობს ხელს.

საქართველოს კონკურენციისა და მომხმარებლის დაცვის სააგენტოს ინფორმაციით, სახელმწიფო შესყიდვების ბაზარზე მიღებული გადაწყვეტილების ზეგავლენის შეფასების ანგარიში მოამზადა.

„საქკაბელმა“ საერთაშორისო განახლებადი ენერგიის ფორუმში “Enabling PV” მიიღო მონაწილეობა. გერმანიის საგარეო საქმეთა ფედერალური სამინისტროს ორგანიზებით, ღონისძიებამ სამხრეთ კავკასიისა და ცენტრალური აზიის რეგიონიდან საჯარო, სამრეწველო, ფინანსური სექტორებისა და საგანმანათლებლო დაწესებულებებიდან 100-ზე მეტი ექსპერტი გააერთიანა.

„შემომეჭამას“ ისტორია 2016 წლიდან იწყება, როცა ოთო მგალობლიშვილმა და მისმა მეუღლემ პირველი ფილიალი გახსნეს. ეს არის რესტორანი, რომლის ძირითადი პრინციპია, ჰქონდეს პატარა, მაგრამ უმაღლესი ხარისხის მენიუ.